Een behandeling

Ben je op zoek naar een andere aanpak? Dan nodig ik je graag uit om de kracht van de leylijnen te ervaren. Zelfs als je in eerste instantie niets speciaals voelt, biedt de behandeling een moment van rust en volledige aandacht voor jou. Want ook al besef je dat misschien niet altijd helemaal, jij bent dat écht waard.

In een sessie, die ongeveer een uur duurt, lig je op een massagetafel. Ik raak je zacht aan op verschillende specifieke plekken, boven de kleding.

Een behandeling met de energie van de leylijnen kan voor iedereen bijzonder waardevol zijn en tijdens de hele levensloop ondersteunend zijn. Ook al voor de conceptie, tijdens de zwangerschap, na de geboorte… Alsook biedt het begeleiden van mensen aan het einde van hun leven een diepe rust en ondersteuning, en kan het hen helpen om met vertrouwen en zonder angst de overgang te maken.

Zoals bij alle energetische behandelingen, kan ook een behandeling gebaseerd op de energie van leylijnen ondersteunend werken bij het omgaan met ziekte. Ik ben echter geen arts en adviseer altijd om een gespecialiseerd arts te raadplegen voor medisch advies.

Een behandeling kost € 60 (1 uur).