Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbeth Busschots. Al meer dan 20 jaar begeleid ik met hart en ziel kinderen en volwassenen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, hoofdzakelijk in het onderwijs, maar ook daarbuiten. De afgelopen jaren ben ik meer en meer gaan beseffen dat er ook andere manieren zijn om mensen bij te staan op hun pad. Toen ik tijdens mijn eigen zoektocht in contact kwam met energetisch werk, begreep ik dat de diepere lagen in onszelf niet zomaar met gesprekken bereikt kunnen worden. Ik ondervond de kracht van een leylijnenbehandeling en voelde heel sterk de meerwaarde. Het was voor mij een logische stap om de opleiding tot Leylijnen Practicioner te volgen. Dat traject was heel intensief maar vooral heel verrijkend.

Ik werk graag samen met Georges Rosenhek. Naast de opleiding tot Leylijnen Practicioner heeft hij al vele jaren ervaring met verschillende vormen van healingswerk, waaronder Reiki. Wij geven vaak behandelingen samen en doordat we heel complementair werken ervaren mensen een nog dieper effect.

Voor meer info betreffende het leylijnenhelingsysteem en workshops kan je steeds terecht bij Stefan en Jutta van Heavenly Inspirations.